Bedrift/grupper

Ønsker din bedrift å kombinere faglig påfyll med gode opplevelser? Da er Norsk Tindesenter det perfekte utgangspunkt for en vellykket samling.

Moderne møtefasiliteter
På Tindesenteret har vi en stor konferansesal (100 kvm) med plass til 90 personer (amfi), samt ett møterom (42 kvm) med plass til mellom 20 og 30 personer. 

Begge konferansesalene inneholder det du trenger av teknisk utstyr, med integrert projektor og lerret, lys- og lydstyring samt gratis trådløst nettverk.

AKTIVITETSMENY - et godt møte inneholder mer enn hva som foregår i møterommet
Tindesenteret kan tilby en variert og spennende aktivitetsmeny spesielt rettet mot bedrifter. Ta kontakt så skreddersyr vi en konferanse akkurat slik som du ønsker.

1) Romsdalsstigen Via Ferrata - et perfekt avbrekk fra møterommet
Ta dine ansatte med på en tur i Romsdalsstigen Via Ferrata. Via Ferrata er en helt egen aktivitet med mange element fra klatring. Romsdalsstigen Via Ferrata består av to ulike klatreløyper tilrettelagt med stålwire og jerntrinn. Våre Via Ferrata guide ivaretar sikkerheten og sørger for at alle får seg en god opplevelse på fjellet. En tur i Introveggen er et perfekt avbrekk fra møterommet og krever ingen forkunnskaper fra klatring. Turen kan fint kombineres med en tur til Rampestreken, den populære utsiktsplattformen over Åndalsnes.    

2) Guidet omvisning i Norsk Tindemuseum
Historien om tindesportens dristige pionerer blir best formidlet av en av våre guider. Bli med på en spennende historietime som inkl. både film, skyggeteater, aktiviteter og spennende historier. Omvisningen tar ca 50 minutter. 

3) Bedriftsklatring
Bedriftsklatring er en morsom og utfordrende aktivitet for store og små bedrifter. Velg mellom flere varianter: 

Prøv klatring bedrift 
Vi stiller med instruktører som tar seg av sikkerheten. Dere stiller med pågangsmot, humør og mulig et snev av konkurranseinstinkt. Opplegget har en varighet på ca 2 timer. Inkl. alt utstyr, instruktør, frukt og mineralvann.

Prøv buldring bedrift
Klatring uten tau. Dette er den vanligste introduksjonen til klatring. Instruksjon i bevegelse og problemløsning i buldreveggen. Små ruter som klatres uten tau. Opplegget har en varighet på ca to timer og inkl. alt utstyr, instruktør, frukt og mineralvann. 

Prøv klatring - "Trollkamp" 
-Her er det samarbeid og vinnerinstinkt som kommer i fokus! 
-Klatring sentralt, men flere innslag av aktiviteter som skaper engasjement
-Alle aktivitetene foregår med tausikring
-Noen av aktivitetene kombineres med vår utstilling
-Instruktøren tar seg av sikkerheten
-Eksempel på aktiviteter: puslespill, kassestabling, quiz, scrable, balanseline m.m.
-Opplegget har en varighet på 2 timer. 
-Alt utstyr inkludert
-Frukt og mineralvann

Grunnkurs klatring inne - som kan ende i et sikringskort
-Vi arrangerer mer enn gjerne egne kurs for de ansatte i din bedrift. Et populært velferdstiltak!

4) Spennende foredrag - bli inspirert av andre

Tom Erik Heimen -wingsuitpilot, basehopper, frikjører, toppturentusiast, foredragsholder
Tom Erik Heimen skapte seg en drøm i 10-års alderen. På tidlig 80- tallet så han pionerene hoppe fra Trollveggen og med dette kom aspirasjonen om selv å fly fra fjellene i Romsdalen. I 1999 tok han tak i drømmen sin og startet den lange veien for å oppfylle den. Tom Erik er i dag Norges mest erfarne basehopper. Han er uten tvil den som har mest høydemeter i bena for å hoppe av fjell i hele verden. 

Heimen bor i Isfjorden og holder foredrag av høy kvalitet knyttet opp til firmaer, skoler, idrettslag, landslag og andre grupperinger. Tom Erik kan holde foredrag både inne- og utomhus.  Kanskje han til og med avslutter foredraget med å fly! Bli med på en unik, motiverende, spennende, fartsfylt og flott reise i bratte omgivelser. 

Everest 1985 - Stein P. Aasheim
I 1985 var Stein P. Aasheim deltager og logistikkansvarlig på den første norske ekspedisjonen til Mt. Evererst, under ledelse av Arne Næss jr. Ekspedisjonen blir fortsatt betegnet som "the happiest Everest- expedition ever". Foredraget, ledsaget av bilder og film fra ekspedisjonen er et underholdende og nostalgisk tilbakeblikk på en av de største milepælene i norsk klatrehistorie. Foredraget presenterer tanker og refleksjoner knyttet til gjennomføringen av ekspedisjonen. Var det flaks eller god forberedelse? Hvordan holder man motivasjonen oppe når alt butter i mot? og hva skjer når æren skal deles? 

Historien om Arne Randers Heen - ved Iver Gjelstenli
Arne Randers Heen (1905-1991) var en norsk klatrepioner fra Åndalsnes. Han var selvlært, fremsynt og en atypisk klatrer for sin tid. Han hadde mange jern i ilden og skapte mye publisitet rundt seg. Han er kjent som kongen av Romsdalshorn, men slet lenge med å få innpass i det norske tindesportmiljøet. Heen har reist varder som blir stående så lenge det finnes fjell og folk som finner mening i å klatre fjell, men hvem var han egentlig, «skredderen fra Åndalsnes»? Iver Gjelstenli tar oss, i sitt foredrag, med på en spennende og morsom historisk reise tilbake til pionertiden for norsk klatring. Han viser oss skjulte skatter fra Arnes rikholdige bildearkiv fra den gang tindesporten var «meningsløst som livet selv». Foredraget varer i 50 minutter.  

Iver Gjelstenli er en norsk klatrer, forfatter og journalist. Han har skrevet flere bøker, deriblant biografien om Arne Randers Heen. 

Sentral beliggenhet
Norsk Tindesenter ligger midt i sentrum av Åndalsnes, i umiddelbar nærhet til både jernbanen og busstasjonen. Det er i tillegg gode forbindelser til både Molde og Ålesund lufthavn. 

Aktiviteter