Bedrift/grupper

Norsk Tindesenter er det perfekte utgangspunkt for en vellykket samling. 

Moderne møtefasiliteter
Tindesenteret har en 100 kvadratmeter stor konferansesal formet som et amfi med plass til 90 personer, og møterom med plass til mellom 20 og 30 personer. 

Både konferansesalen og møterommet inneholder alt du trenger av teknisk utstyr, som integrert projektor, lys- og lydstyring og selvfølgelig gratis trådløst nettverk. 

Her er vår mest populære firmapakke: 

2x overnattinger på Grand Hotel Bellevue
2x middager (en to- retters og en tre- retters)
2x frokost
2x nistepakker til å ha med på tur
1x aktivitetsdag med 71 grader nord lignende aktiviteter og SUP (stand up padling)
1x aktivitetsdag på Romsdalsstigen Via Ferrata

Pris fra kr 3990,- per person. 

SUP

 

AKTIVITETSMENY

Et godt møte inneholder mer enn diskusjon i møterommet. 

Tindesenteret tilbyr en variert og spennende aktivitetsmeny spesielt rettet mot bedrifter.  Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne en konferanse akkurat slik du ønsker. 

Her er noen forslag

1) Romsdalsstigen Via Ferrata - et perfekt avbrekk fra møterommet
Ta dine ansatte med på en tur i Romsdalsstigen Via Ferrata. Der får de testet grensene sine i bratte fjellvegger.

Romsdalsstigen Via Ferrata består av to ulike klatreløyper, tilrettelagt med stålwire og jerntrinn. 
En tur i den korte løypa, Introveggen, er et perfekt avbrekk fra møterommet og krever ingen forkunnskaper fra klatring. Turen kan fint kombineres med en tur til Rampestreken, den populære utsiktsplattformen over Åndalsnes. 

Våre Via Ferrata-guider ivaretar sikkerheten og sørger for at alle får en god opplevelse på fjellet. 

Varighet: 3-4 timer

Via Ferrata

2) Guidet omvisning i Norsk Tindemuseum
Historien om tindesportens dristige pionerer blir best formidlet av våre dyktige og engasjerte guider. Bli med på en spennende historietime som inkluderer film, skyggeteater, utforskende aktiviteter og spennende historier.

Omvisningen tar ca 50 minutter. 

3) Bedriftsklatring
Bedriftsklatring er en morsom og utfordrende aktivitet for store og små bedrifter.

Velg mellom: 

Prøv klatring bedrift 
Vi stiller med instruktører som tar seg av sikkerheten. Dere stiller med pågangsmot, humør og mulig et snev av konkurranseinstinkt. Alt utstyr, instruktør, frukt og mineralvann er inkludert. 

Varighet: ca 2 timer

Prøv buldring bedrift
Buldring er klatring uten tau. Få instruksjon i bevegelse og problemløsning i buldreveggen, med små, korte ruter. Alt utstyr, instruktør, frukt og mineralvann er inkludert. 

Varighet: ca 2 timer

Prøv klatring - "Trollkamp" 
Samarbeid og vinnerinnstinkt i fokus!

-Klatringen er sentral, men flere innslag av aktiviteter som skaper engasjement
-Eksempel på aktiviteter: puslespill, klatrequiz, scrable, balanseline i høyden m.m.
-Alle aktivitetene foregår med tausikring
-Noen av aktivitetene kombineres med vår utstilling i Tindemuseet
-Instruktøren ivaretar sikkerheten

Alt utstyr, instruktør, frukt og mineralvann er inkludert.

Varighet: ca 2 timer

Bedriftsklatring V3

Grunnkurs klatring inne - som kan ende i et sikringskort
-Vi arrangerer mer enn gjerne egne kurs for de ansatte i din bedrift. Et populært velferdstiltak som styrker psykisk og fysisk helse!

Varighet: ca 8 timer 

4) Foredrag som engasjerer og inspirerer

Tom Erik Heimen
Tom Erik Heimen er wingsuitpilot, basehopper, frikjører, toppturentusiast og foredragsholder. 

Tom Erik Heimen fikk en drøm i 10-års alderen. På tidlig 80-tallet så han pionerene hoppe fra Trollveggen og med dette kom ønsket om selv å fly fra fjellene i Romsdalen. 

I 1999 tok han tak i drømmen og startet den lange veien for å oppfylle den. Tom Erik er i dag Norges mest erfarne basehopper. Han er uten tvil den som har flest høydemeter i beina for å hoppe av fjell over hele verden. 

Heimen bor i Isfjorden og holder foredrag av høy kvalitet knyttet opp til firmaer, skoler, idrettslag og andre grupper. Tom Erik kan holde foredrag både inne- og utomhus. Kanskje han til og med avslutter foredraget med å fly!

Bli med på en en motiverende, spennende, fartsfylt og flott reise i bratte omgivelser.

Everest 1985 - Stein P. Aasheim
I 1985 var Stein P. Aasheim deltager og logistikkansvarlig på den første norske ekspedisjonen til Mt. Evererst, under ledelse av Arne Næss jr.

Ekspedisjonen blir fortsatt betegnet som "the happiest Everest- expedition ever". Foredraget, ledsaget av bilder og film fra ekspedisjonen er et underholdende og nostalgisk tilbakeblikk på en av de største milepælene i norsk klatrehistorie.

Foredraget presenterer tanker og refleksjoner knyttet til gjennomføringen av ekspedisjonen.
Var det flaks eller god forberedelse? Hvordan holder man motivasjonen oppe når alt butter i mot? Og hva skjer når æren skal deles? 

Historien om Arne Randers Heen - ved Iver Gjelstenli
Arne Randers Heen (1905-1991) var en norsk klatrepioner fra Åndalsnes. Han var selvlært, fremsynt og en atypisk klatrer for sin tid. Han hadde mange jern i ilden og skapte mye publisitet rundt seg.

Han er kjent som kongen av Romsdalshorn, men slet lenge med å få innpass i det norske tindesportmiljøet. Heen har reist varder som blir stående så lenge det finnes fjell og folk som finner mening i å klatre fjell, men hvem var han egentlig, «skredderen fra Åndalsnes»? Iver Gjelstenli tar oss, i sitt foredrag, med på en spennende, historisk og morsom reise tilbake til pionertiden for norsk klatring.

Han viser oss skjulte skatter fra Arnes rikholdige bildearkiv fra den gang tindesporten var «meningsløst som livet selv». 

Foredraget varer i 50 minutter.  

Iver Gjelstenli er en norsk klatrer, forfatter og journalist. Han har skrevet flere bøker, deriblant biografien om Arne Randers Heen. 

Sentral beliggenhet
Norsk Tindesenter ligger midt i sentrum av Åndalsnes, i umiddelbar nærhet til både jernbanen og busstasjonen. Det er i tillegg gode forbindelser til både Molde og Ålesund lufthavn. 

Aktiviteter