Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRINGEN

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger Norsk Tindesenter AS samler inn om våre kunder og besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsider (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Daglig leder er behandlingsansvarlig for Norsk Tindesenter AS sin håndtering av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på servere som driftes av vår leverandør iSi AS. Det er iSi AS og Norsk Tindesenter AS som har tilgang til dataene som er lagret på disse serverene og alle persondata lagres kryptert.

NETTSTATISTIKK OG INFORMASJONSKAPSLER

Norsk Tindesenter AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på tindesenteret.no. Dette gjøres via Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt med innstillinger som maskerer din IP-adresse, slik at IP-adressen blir anonymisert før informasjonen lagres og bearbeides av Google.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på tindesenteret.no:

  1. Vår server plasserer en informasjonskapsel (SessionID) på din datamaskin. Denne brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, og slettes automatisk når du avslutter nettleseren.
  2. Google Analytics plasserer flere informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _gid eller _ga). Disse brukes for å kunne samle inn statistikk og har en varighet på inntil 2 år. Du kan lese mer på Google sine personvernregler.
  3. Trekksoft plasserer enkelte informasjonskapsler på din maskin når du besøker tindesenteret.no Dette for å kunne kommunisere best mulig med vår hjemmeside dersom du skal bestille noen av våre aktiviteter. Når du gjennomfører selve bestillingen vil du tas til Trekksofts hjemmeside. Du kan lese deres personvernerklæring her.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Hos oss blir disse opplysningene anonymisert og kan ikke brukes til å identifisere den enkelte bruker. Alle cookies får også en bestemt levetid når de legges på din datamaskin. Når datoen for levetiden er passert vil de automatisk slettes. Levetiden for cookies på tindesenteret.no er fra 0 dager til en måned. Du kan også selv når som helst administrere eller slette informasjonskapslene som er lagt inn på din maskin.

NYHETSBREV

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. E-postadressen og evt. navn lagres i mailchimp og deles ikke med andre. Les om mailchimp sine personvernregler her.

E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant. 

Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. 

DINE RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. I tilfeller hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake. 

Brukere kan sende spørsmål til post@tindesenteret.no

 

Activities